Jelenlegi hely

Vendégházak

NEVA Hősök út Tiszavasvári

A Vendégház 2015 évben teljeskörűen felújításra került,  2-3 ágyas kényelmes, zuhanyozós szobáival várja a pihenni és kikapcsolódni vágyó valamint  dolgozó kedves vendégeit Tiszavasváriban.

1 db háromágyas és 2 db kétágyas szoba 7 fő kényelmés pihenését tudja biztosítani. 

Minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A szobák LCD televízióval, minihűtővel és ingyenes WIFI csatlakozással rendelkeznek.

 Az étkező-konyha  teljesen felszerelt étkészletekkel, poharakkal, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel,vízforraló,szendvicssütő, hűtővel és gáztűzhellyel. 

Az épülethez saját kert és 3 személygépkocsi beállására alkalmas saját belső térburkolatos parkoló is tartozik.

Szabadtéri főzési lehetőség.

 ↓ Bővebb információt a  a szobákra történő rákattintással talál ↓

utcai kép

NEVA Ady utca Tiszalök

Ez a frissen felújított  NEVA vendégház 2-3 ágyas kényelmes zuhanyozós, klimatizált szobáival várja a pihenni és kikapcsolódni vágyó valamint  dolgozó kedves vendégeit Tiszalökön.

2 db háromágyas és 5 db kétágyas szoba 16 fő kényelmés pihenését tudja biztosítani. 

Minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A szobák televízióval és ingyenes WIFI csatlakozással rendelkeznek.

Az alsó szinten található a konyha és az étkező helyiség, amelyek teljesen felszereltek étkészletekkel, poharakkal, kávéfőzővel, vízforraló, kenyérpirító, mikrohullámú sütővel, hűtőkkel és gáztűzhelyekkel. 

Csocsóasztal, DVD lejátszó és televízió gondoskodik  a szórakozásról.

Az épület alapterülete 300 m2, amelyhez 1600 m2 kert és hét személygépkocsi beállására alkalmas saját belső térburkolatos parkoló is tartozik.

 ↓ Bővebb információt a  a szobákra történő rákattintással talál 

utcai kép

4450 Tiszalök Táncsics út 11. szám

A múlt évben teljeskörűen felújított  NEVA vendégház 2-3 ágyas kényelmes  szobáival várja a pihenni és kikapcsolódni vágyó valamint  dolgozó kedves vendégeit Tiszalökön.

2 db három ágyas és 5 db kétágyas szoba 16 fő kényelmés pihenését tudja biztosítani. A vendéház kétszintes.

A szobákhoz a  folyosóról nyíló mosdó-zuhanyozó helyiség tartozik. A szobák televízióval és ingyenes WIFI csatlakozással rendelkeznek.

A földszinten található a konyha és az étkező helyiség, amelyek teljesen felszereltek étkészletekkel, poharakkal, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel, hűtőkkel és gáztűzhellyel. 

Tágas 60 m2-es nappali valamint a hozzá kapcsolódó 30 m2 nagyságú étkező  baráti összejövetelek és névnapok színhelyeként is szolgálhat.  Kényelmes kanapék, DVD lejátszó és televízió gondoskodik  a pihenésről és a  szórakozásról.

A telken belül három személygépkocsi beállására alkalmas saját belső térburkolatos parkoló is tartozik.

 ↓ Bővebb információt a  a szobákra történő rákattintással talál ↓